STARTSIDAN


NYHETER


28 november 05
Ett traktortåg kördes i Upplands-Bro söndagen den 13 november. Från OK/Q8-rondellen till Coop Forums parkering. Orsak till protesttåget var att visa kommunansvariga att ombyggnaden av vissa vägar inför att jordbruksmaskiner hindras helt eller delvis komma fram. Detta har framförts muntligt och skriftligt till asnvariga redan på tidigt stadium. Kommunen har svarat att man inte kan ta hänsyn till enstaka lantbrukare.

I andra sammanhang framhåller kommunen sina fina miljö tackvare odlingslandskapet. Jordbruk är en stor och betydande del av kommunen. Utan lantbruksföretagare kommer det öppna landskapet att försvinna. Upplands-Bro kommun åker längre och längre ner på listan av alla kommuner i undersökningar om företagsklimat. Vilket ej är så förvånande. Bilder finns här.

/Jan Erik Tärnström

24 oktober 05
Finslipad som en diamant så är sidan klar och upplagd.

19 oktober 05
Sidan är äntligen klar. Synpunkter är välkomna. Hoppas du ska trivas!COPYRIGHT © Allt innehåll på aspvikslantbruk.se är skyddat av upphovsrättslag. Detta gäller alla sidor och bilder. Alltså får detta ej kopieras till privat- eller kommersielltbruk. Skrivbordsbilderna får användas fritt men samtliga andra bilder är ej tillåtna. Den som bryter upphovsrättlagen kan dömas till höga böter eller fängelse.